Kindervakantieweken 2017

playing

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Humanitas district Noordwest en Oost organiseren in 2017, vier vakantieweken voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De weken zijn speciaal voor kinderen die om sociale, medische en/of financiële redenen op geen enkele andere manier op vakantie gaan. De kinderen worden bij de afdelingen van Humanitas aangemeld door de (jeugd)hulpverleningsinstanties, onderwijzers of bijvoorbeeld huisartsen. Het Jeugd- en Gezinsteam kan deze verwijzing ook doen. Dit jaar worden de vakantieweken gehouden in Voorthuizen op de locatie “Costa del Zeumeren”.

Meer informatie over de Kindervakantieweken kunt u vinden in deze folder.

Aanmelden voor de Kindervakantieweek? Stuur een mail naar jeugdengezin@eemnes.nl. Dan sturen wij u een aanmeldformulier toe.

 

 

 

Bij jou in de buurt