Gezonde leefstijl

sportief en gezond bel

Sportief en Gezond BEL

De beweegcoaches van Sportief en Gezond zijn in Blaricum, Eemnes en Laren zijn actief op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Met als doel om de vitaliteit van de inwoners te verbeteren. Een team van acht fanatieke beweegcoaches en een teamleider werken op basis van vraag en aanbod voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties, verenigingen, aangepast sporten, senioren en gezondheidszorg.

Gemeenten Blaricum en Eemnes zijn een JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) gemeente. Nick Scholten zal namens Sportief en Gezond als JOGG-regisseur in samenwerking met scholen, kinderopvangorganisaties, sport en gezondheidszorg jeugd verleiden tot een gezonde leefstijl om te komen tot gezond gewicht.

Bezoek de website van Sportief en Gezond BEL voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Moestuin Eemnes

Dankzij de hulp van vele vrijwilligers en partners ligt er in Eemnes een prachtige moestuin. De moestuin ligt aan het Wilgenpad en komt voort uit het Lokaal Preventie-akkoord. Het is bedoeld om een gezonde leefstijl te stimuleren en plek voor ontmoeting te bieden.

De moestuin zal zich ontwikkelen tot een educatieve- en maatschappelijke ontmoetingsplek voor jong en oud. De tuin is nog in een beginfase en is pas in april 2022 aangelegd maar ziet er al geweldig uit. 

Interesse om iets in de tuin of voor de tuin te doen? Leuk! Lees meer over de moestuin of stuur een mail naar Marieke Pol: m.pol@belcombinatie.nl. 

moestuin

Hulp nodig of vragen?