Handige adressen en folders

inet

Kindertelefoon

Met de kindertelefoon kan je over alles praten. Bel gratis en anoniem op 0800-0432 of chat met iemand van de kindertelefoon. Bezoek de website van de kindertelefoon voor meer informatie. 

Jongeren hulp online

Hoe groot of klein je probleem ook is, waar je ook mee zit of als je gewoon een keer je hart wilt luchten: bij Jongeren Hulp Online vind je meer dan 20 hulplijnen die je snel, anoniem en gratis ondersteuning bieden. Via de chat, telefoon of email. Betrouwbaar en professioneel. Bekijk de website van Jongeren hulp online.

Oudertelefoon

Gratis, direct en anonieme ondersteuning voor iedere ouder en opvoeder.
Zeg het gewoon. De Oudertelefoon. Bel 085 130 46 58 of bezoek de website van de oudertelefoon.

Echtscheiding

Als je uit elkaar gaat komt er veel op jullie af. Waar moet je beginnen? Je wilt het goed regelen. Voor jezelf, voor elkaar en voor de kinderen. Op de website Als Je Uit Elkaar Gaat kun je meer informatie vinden.  

Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gescheiden zijn kan via de website van Villa Pinedo.

MEE

MEE zet zich in voor mensen met een beperking en hun netwerk. Op alle levensgebieden en in alle levensfasen, zodat zij naar vermogen kunnen meedoen in de samenleving. Lees meer over MEE.

Iets drinken Hilversum

Iets Drinken is dé netwerkborrel voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met een vorm van autisme, bijvoorbeeld Asperger, klassiek autisme of PDD-NOS. Bezoek de website Wegwijzer-Autisme voor meer informatie.

Rouw bij uithuisplaatsing

De folder Rouw is Rauw geeft informatie aan ouders over hoe om te gaan met uithuisplaatsing van een kind.
 

Hulp nodig of vragen?