Samen Oplopen

Renske

Samen Oplopen in Blaricum, Eemnes en Laren

Blaricum, Eemnes en Laren hebben de handen ineengeslagen en besloten Samen Oplopen uit te voeren. Renske van Dorp is aangenomen als enthousiaste coördinator die vanaf nu vrijwilligers in de gemeenten zoekt en gaat koppelen aan gezinnen die dringend behoefte hebben aan steun. Renske is in dienst van Versa Welzijn die de werkwijze van Samen Oplopen omarmt. Buurtgezinnen is óók actief in dezelfde gemeenten. Dat is hartstikke mooi want zo kunnen we samen brede informele steun voor gezinnen vormgeven.

Renske vertelt enthousiast: "Ik geloof heel erg in de kracht van de inzet van vrijwilligers in kwetsbare gezinnen. De mogelijkheid om binnen Samen Oplopen samen te werken met externe partners maakt Samen Oplopen extra krachtig. Ik vind het een mooie uitdaging om de zorg die gewenst / nodig is binnen een gezin samen in kaart te brengen en mij daar samen met vrijwilligers en andere partners hart voor te maken!"

Mail of bel Renske gerust als je meer informatie wilt: https://samen-oplopen.nl/gemeenten/eemnes/

Wethouder Flip de Groot van de gemeente Laren vertelt op dorpsradio Laren (na 1/5 deel, de 2e spreker) wat Stichting Samen Oplopen in de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren kan betekenen voor kwetsbare gezinnen. Het is fijner voor gezinnen en de jeugdzorg zal afnemen!

Hier lees je er meer over op de website van Samen Oplopen.

Hulp nodig of vragen?