GGD - Consultatiebureau

Doktor

Het JGZ team helpt u graag met advies en ondersteuning bij het gezond opgroeien van uw kind(eren).

Elk kind (0-18 jaar) in de regio wordt op vaste contactmomenten uitgenodigd. Tijdens deze contactmomenten volgen we de groei en ontwikkeling van uw kind, verzorgen we de inentingen volgens het Rijksvaccinatieprogramma en bieden we ondersteuning indien nodig.

Heeft u vragen over uw kind? Maak gerust een afspraak met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Voor baby’s, peuters of schoolkinderen bel 033 - 4600046. Voor middelbare scholieren kunt u een afspraak maken bij de GGD Gooi en Vechtstreek: 035 - 6926222.

U kunt uw vraag stellen via een e-mail maar u bent ook van harte welkom op het inloopspreekuur. Wilt u dezelfde dag nog antwoord op uw vraag? Bel dan naar het telefonisch spreekuur: 033 - 4600046.

Het adres van het Consultatiebureau Eemnes is vierkante bosje 37, Eemnes.

Werkwijze Jeugdgezondheidzorg 

Voor actuele informatie kijk op de website van de GGD regio Utrecht

Chatten met de GGD

Ouders kunnen ook chatten met de GGD, voor vragen over kinderen van 0-12 jaar. Ouders kunnen op de chat terecht voor bijvoorbeeld vragen over voeding, vaccinaties, slaapproblemen en driftbuien, maar ook over de ontwikkeling van hun kind en de schoolkeuze. De chat is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via www.ggdru.nl/chatten .