Tamar - Jeugdconsulent

JGT

Mijn visie is dat iedereen wel eens vragen krijgt-, of vast kan lopen bij opvoeden en opgroeien en dat het dan helpend kan zijn er hulp bij te vragen. Liever vroegtijdig, want dan kan er veel worden voorkomen, maar het is nooit te laat. Hulp vragen mag altijd en dan kom ik graag naast ouders en jeugdigen staan om samen te werken aan een oplossing. Soms kan ik zelf op een coachende manier helpen, soms gaan we samen op zoek naar passende hulpverlening en kan ik doorverwijzen.

Na het afronden van mijn studie Pedagogiek in 2010 ben ik werkzaam geweest als Pedagogisch adviseur in Amsterdam. Daar heb ik trainingen gegeven, workshops en individuele begeleiding over allerlei verschillende onderwerpen rondom opvoeden en opgroeien. Na de transitie in 2015 ben ik verder gegaan als Ouder- en Kindadviseur voor het Ouder- en Kindteam in Amsterdam, heb ik vervolgens gewerkt bij Buurtzorg Jong in Zaltbommel en mag ik per oktober 2019 het Jeugdteam van Eemnes versterken als Jeugdconsulent.

Ik ben Triple P (Positief Opvoeden) geschoold, zowel voor het jonge kind, als pubers. Ik heb veel ervaring met het begeleiden van ouders met kinderen met slaapproblemen. Daarbij heb ik ervaring met vraagstukken rondom scheiding, puberteit en bijvoorbeeld hoogbegaafdheid.

 

Hulp nodig of vragen?