Versa Welzijn

versa welzijn

Over Versa Welzijn

Versa Welzijn is een brede welzijnsorganisatie actief in de Gooi- en Vechtstreek, Eemnes en Weesp. Je ziet ze in wijkcentra, in de buurtbus en op straat. Samen bouwen we aan verbonden buurten.

Wijkgericht

De sociaal werkers van Versa Welzijn werken in teamverband in een bepaald gebied, dichtbij de bewoners met en voor wie zij werken. Het zijn allround professionals met specialisaties als buurtwerk, maatschappelijk werk, wonen/welzijn/mantelzorg, sociaal juridische dienstverlening, jongerenwerk, kinderwerk of vrijwilligerswerk.

Wat doet Versa Welzijn?

  • Initiatieven van inwoners ondersteunen die iets willen doen voor hun buurt of hun naaste;
  • vrijwillige inzet stimuleren en ondersteunen;
  • helpen van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, zodat zij mee kunnen doen in de samenleving en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen zijn;
  • kinderen en jongeren helpen hun talent te ontwikkelen en risico’s vermijden; 
  • accommodaties beheren waar inwoners en organisaties activiteiten kunnen organiseren.

Bezoek de website van Versa Welzijn en bekijk welk activiteiten Versa aanbiedt. 

Jongerencentrum Impuls

Impuls is tijdelijk gesloten, in verband met de brand van 11 januari jl. Neem voor meer informatie contact op met Malin Kolbrink, mkolbrink@versawelzijn.nl, 06 46 37 63 34. Activiteiten voor jongeren vinden nu onder andere plaats in het Huis van Eemnes. Lees meer over Impuls.

Mama Café in Huizen en Blaricum

Ben jij aanstaande moeder of heb je een kind onder de vier? Vind je het leuk om andere (bijna) moeders te ontmoeten, samen ervaringen uit te wisselen en je belevenissen te delen? Dan ben je van harte welkom in het MamaCafé!

Elke week zijn er Mama Café’s in de gemeenten Huizen en Blaricum. Lees meer over het Mama Café.

Peuter

 

Hulp nodig of vragen?